Microsoft lanserar Surface 2 och Surface Pro 2

Microsoft lanserar Surface 2 och Surface Pro 2

Microsoft lanserar nu uppföljaren till Surface och Surface Pro och efterträdarna har logiskt och uppfinningsrikt fått namnen Surface 2 och Surface Pro 2.

Det är samma koncept som tidigare och framförallt är det hårdvaran som har förbättrats och förfinats. Microsoft säger att många av de förändringarna som har gjorts på enheterna kommer ifrån den feedback man har fått ifrån användarna av Surface / Surface Pro. 

Skribent: Niklas Swanberg
Kommentarer
Publicerad den 25 september 2013

Börja Lynca!

Jag vill dela med mig av ett tillfälle då min kollega Johan skulle ha strategimöte med en kund. Företaget Johan skulle ha möte med låg några mil bort och de hade redan skjutit upp mötet ett antal gånger av olika anledningar. Kunden ringer några timmar innan mötet och säger att man inte har tid att åka till Nässjö för att ha mötet. Och Johan föreslår då en lyckad lösning på flera sätt….
Skribent: Sofie Kalén
Kommentarer
Publicerad den 24 april 2013

Bjud in till videokonferens med Lync

Bjud in till videokonferens med Lync
Häromdagen fick vi en förfrågan från några högskoleelever i Linköping om vi kunde hjälpa dem i ett projekt som de håller på med. Trots att Linköping ligger 12 mil bort så finns alla förutsättningar för en bra kommunikation med dagens teknik. Mitt uppdrag var att göra en företagspresentation och då bokade jag in en videokonferens via Lync, vilket funkar alldeles utmärkt även om inte mötesdeltagarna i detta fall hade Lync.
Skribent: Sofie Kalén
Kommentarer
Publicerad den 22 april 2013

Uppgiftshantering i OneNote

Uppgiftshantering i OneNote
OneNote är fantastiskt. Det har förändrat mitt sätt att anteckna i grunden och i det team jag jobbar använder vi verktyget hela tiden. Vi har i stort sett slutat e-posta varandra information rörande kunder eller projekt, annat än en direktlänk till en OneNote sida.
Skribent: Ken Larsson
Kommentarer
Publicerad den 27 mars 2013

Excel 2013 Flash fill sparade mig just 10 minuters arbetstid!

Excel 2013 Flash fill sparade mig just 10 minuters arbetstid!

Jag älskar små nya förbättringar i Officeprogrammen som ger enkel och praktisk direkt nytta. Visst är det coolt att powerpivot kan hantera miljontals rader out of the box, men det är ändå nåt visst när en ny liten funktion visar sig bli en favorit.

Excel flash fill är en sådan funktion för mig.

Skribent: Petter Jacobs
Kommentarer
Publicerad den 26 mars 2013
12