Microsoft lanserar Surface 2 och Surface Pro 2

Microsoft lanserar Surface 2 och Surface Pro 2

Microsoft lanserar nu uppföljaren till Surface och Surface Pro och efterträdarna har logiskt och uppfinningsrikt fått namnen Surface 2 och Surface Pro 2.

Det är samma koncept som tidigare och framförallt är det hårdvaran som har förbättrats och förfinats. Microsoft säger att många av de förändringarna som har gjorts på enheterna kommer ifrån den feedback man har fått ifrån användarna av Surface / Surface Pro. 

Skribent: Niklas Swanberg
Kommentarer
Publicerad den 25 september 2013

Komma åt Skydrive Pro i Windows Phone 8

Komma åt Skydrive Pro i Windows Phone 8

När man har möjlighet att köra SkyDrive Pro på jobbet vill man såklart även ha enkel access till sina filer i sin Windows Phone 8. Det finns ännu ingen app för detta, men du kan få tillgång till genom att lägga till SkyDrive Pro i ”platser” i Office Hubben.

Skribent: Petter Jacobs
Kommentarer
Publicerad den 16 september 2013

Börja Lynca!

Jag vill dela med mig av ett tillfälle då min kollega Johan skulle ha strategimöte med en kund. Företaget Johan skulle ha möte med låg några mil bort och de hade redan skjutit upp mötet ett antal gånger av olika anledningar. Kunden ringer några timmar innan mötet och säger att man inte har tid att åka till Nässjö för att ha mötet. Och Johan föreslår då en lyckad lösning på flera sätt….
Skribent: Sofie Kalén
Kommentarer
Publicerad den 24 april 2013

Det nya arbetslivet, häng med!

Det nya arbetslivet, häng med!
"Det nya arbetslivet" är ett nytt sätt att se på arbetet. Fram tills idag har vi anpassat våra liv till vilket arbete vi har, men tänk vad härligt om fler hade möjligheten att göra precis tvärtom och anpassa arbetet efter hur vi lever.
Skribent: Sofie Kalén
Kommentarer
Publicerad den 11 mars 2013