Vad är skillnaden på SkyDrive och SkyDrive Pro?

Undrat över vad som är skillnaden mellan SkyDrive och SkyDrive Pro? I denna snygga och pedagogiska video får du svaret samt en bra introduktion till båda tjänsterna.

Skribent: Joel Davidsson
Kommentarer
Publicerad den 14 januari 2014

Tillgängligheten i Office 365

Tillgängligheten i Office 365

Hur fungerar SLA i Office 365?

Microsoft garanterar en tillgänglighet i Office 365 på 99,9% som man även backar upp ekonomiskt om man inte levererar detta.

De siffror som man presenterar publikt redovisas som en totalsumma över alla Onlinetjänster per kvartal. De inkluderar Exchange, Sharepoint, Lync och Office Web Apps, viktat på antal användare som använder respektive tjänst. Oftast används tjänsterna tillsammans och därför beaktas detta när man väljer att publicera tillgängligheten.

Om vi tittar bakåt så har tillgängligheten globalt de fyra kvartalen från juli 2012 - juni 2013 varit 99.98%, 99,97%, 99,94% samt 99,97%

Skribent: Niklas Swanberg
Kommentarer
Publicerad den 30 oktober 2013

Komma åt Skydrive Pro i Windows Phone 8

Komma åt Skydrive Pro i Windows Phone 8

När man har möjlighet att köra SkyDrive Pro på jobbet vill man såklart även ha enkel access till sina filer i sin Windows Phone 8. Det finns ännu ingen app för detta, men du kan få tillgång till genom att lägga till SkyDrive Pro i ”platser” i Office Hubben.

Skribent: Petter Jacobs
Kommentarer
Publicerad den 16 september 2013

Fem nyheter i Office 365

Fem nyheter i Office 365

En av de stora fördelarna med att abonnera på Office 365 istället för att köpa traditionella licenser är att det kontinuerligt lanseras förbättringar och nyheter som du har möjlighet att ta del av. Vanligen helt utan extra kostnader.

Skribent: Joel Davidsson
Kommentarer
Publicerad den 3 juli 2013

Börja Lynca!

Jag vill dela med mig av ett tillfälle då min kollega Johan skulle ha strategimöte med en kund. Företaget Johan skulle ha möte med låg några mil bort och de hade redan skjutit upp mötet ett antal gånger av olika anledningar. Kunden ringer några timmar innan mötet och säger att man inte har tid att åka till Nässjö för att ha mötet. Och Johan föreslår då en lyckad lösning på flera sätt….
Skribent: Sofie Kalén
Kommentarer
Publicerad den 24 april 2013
12